Heeft u last van een plaag? Wij komen met een oplossing.

Bel direct naar 06 1813 3388 of neem contact met ons op

Ongedierte bestrijding

Slider

Ongediertebestrijding regio Emmen

Bent u woonachtig in de regio van Emmen en ondervindt u overlast door ongedierte? Wacht dan niet langer en bel Vreeman Ongedierte! Wij zijn een professioneel bedrijf met ruime kennis in huis om u te helpen met uw ongedierte probleem. Wij staan alle dagen van de week, 24 uur per dag voor u klaar! Voor het professioneel bestrijden van ongedierte moet u bij ons zijn. Wij verzorgen binnen 24 uur uw ongediertebestrijding in Emmen en omgeving.

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Emmen in de volgende plaatsen:

  • Emmen
  • Vriezenveen
  • Dalfsen
  • Nieuwleusen
  • Heino

Ongediertebestrijding Emmen, Vriezenveen en Dalfsen

Als u last hebt van ongedierte in uw huis of bedrijfspand in Emmen, Vriezenveen of Dalfsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in deze regio’s en komen graag bij u langs om het ongedierte waar u last van hebt te bestrijden. Wij zijn de lokale ongediertebestrijder die snel ter plekke is en het probleem altijd vanaf de kern aanpakt.

Voordat we beginnen met uw ongedierte bestrijden in Emmen of omgeving, doen we eerst onderzoek en kijken we hoe ernstig uw geval is. U kunt er hoe dan ook op rekenen dat u na ons bezoek geen last meer hebt het ongedierte waarvoor wij langs zijn gekomen!

Ongediertebestrijding Nieuwleusen en Heino

Ook in Nieuwleusen en Heino zijn wij werkzaam, dus als u in één van deze plaatsen woont en u hebt last van ongedierte, is het verstandig om ons te bellen. Wij staan alle dagen van de week, 24 uur per dag voor u klaar. Als u vermoedens van ongedierte in uw huis, schuur, garage of kantoor heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Ook bij twijfel kunnen we bij u langskomen. U kunt het ergste altijd beter voor zijn, dan wachten tot u het echt met zekerheid weten. Zo geeft u het ongedierte alleen maar langer de kans om uit te breiden of zich dieper in uw muren of huis te vestigen. En dat is nou precies wat u niet wilt. Geef ongedierte daarom geen kans en bel onze ongediertebestrijders op tijd.

Tijdig een ongediertebestrijder in Emmen inschakelen

Als u vermoedt dat u ongedierte in uw huis hebt, wat kan komen door vreemde geluiden of door stank, dan helpen wij u dus graag. Wij staan voor u klaar als u last hebt van alle soorten ongedierte, denk hierbij aan wespen, mollen, ratten, muzien, marters, mieren, zilvervisjes, houtworm of kakkerlakken.

Wij hebben teams van goed opgeleide bestrijders die werken met de beste apparatuur. Elk soort ongedierte wordt op zijn eigen manier bestreden dus daar hebben wij ook de apparatuur naar. Daarnaast kan ongedierte schadelijk zijn voor uw gezondheid. Sommige soorten ongedierte prikken of bijten en laten daarbij rode, jeukerige bultjes achter en andere soorten laten urine en uitwerpselen achter waar ziektes in kunnen zitten. Ook zijn er soorten ongedierte, zoals muizen en ratten, die ziektes met zich mee kunnen brengen. Al een grote reden om hier direct iets aan te doen.

Voorkom een plaag

Niet alle soorten ongedierte zijn schadelijk voor de gezondheid of geven overlast maar het is altijd verstandig om tijdig een ongediertebestrijder in te schakelen. Ongedierte kan namelijk uit de hand lopen tot een ware plaag, op tijd bestrijden is dus altijd gewenst evenals professionele bestrijding om de plaag voorgoed voor te zijn of te verwijderen.

Over ons

Wij bij Vreeman Ongedierte zijn gespecialiseerd in het bestrijden van alle soorten ongedierte. Het is dus een gegeven dat wij uitgebreide diensten aanbieden en dat wij ruime kennis daarvoor in huis hebben. Wij zijn KAD-gecertificeerd, dit betekent dat we vakbekwaam zijn op het gebied van ongediertebestrijding in Emmen en overal waar we maar nodig zijn. Wij werken tevens zo milieuvriendelijk mogelijk.

Ons werkgebied naast Emmen

U kunt altijd bij ons terecht voor ongediertebestrijding in Emmen, maar ons werkgebied is groter. Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel. In deze provincies zijn wij onder andere werkzaam in de plaatsen Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo en Hardenberg.

Vreeman Ongedierte inschakelen?

Hebt u last van ongedierte en wilt u professionele hulp inschakelen voor de bestrijding hiervan? Neem dan zeker even contact op met Vreeman Ongedierte. U zult er geen spijt van hebben wanneer u ziet wat wij met ongediertebestrijding in Emmen voor u kunnen betekenen.

Wij zijn bereikbaar door te bellen naar 06 18133388 of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meer dan 120 klanten gingen u voor!

Contact opnemen