Diensten

Heeft u last van ongedierte in uw woning of bedrijfspand? Hoort u ’s nachts vreemde geluiden op zolder, zoals getrippel of krassende en knagende geluiden? Heeft u uitwerpselen gevonden van dieren, of hangt er een vreemde lucht op sommige plekken van het pand? Zijn sommige van uw persoonlijke eigendommen aangevreten? Of heeft u last van jeukende, rode bultjes? Dan is de kans groot dat er sprake is van ongedierte in uw woning of bedrijfspand. Ongedierte kan schadelijk zijn voor uw eigen gezondheid, dus het is belangrijk om snel en cordaat te handelen. Als u geen actie onderneemt om het ongedierte te bestrijden, gaat het van kwaad tot erger.
Vreeman Ongedierte bestrijdt alle soorten ongedierte voor u en zorgt voor snelle en professionele ongediertebestrijding. 24 uur per dag, zeven dag per week. Of er nou sprake is van huis-aan-huis bestrijding of zakelijke bestrijding, wij van Vreeman Ongedierte helpen u er van af! Daarnaast geven we u ook nog eens advies over hoe u ongedierte in de toekomst kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor Vreeman Ongedierte?

Ons bestrijdingsbedrijf zorgt er op een vakkundige en effectieve manier voor dat het ongedierte per direct verdwijnt. Ons deskundige team heeft genoeg kennis en apparatuur in huis om hun werk perfect uit te voeren en al het ongedierte te kunnen bestrijden. Wij gebruiken uitsluitend toegestane middelen en apparatuur, met het oog voor milieu, mens en dier. Daarnaast is Vreeman Ongedierte ook nog een KAD-gecertificeerd. Dit betekent simpelweg dat het ongediertebestrijdingsbedrijf bewezen vakbekwaam is op het gebied van het beheersen van plaagdieren en houtorganismen.

Maak direct een afspraak