Steenmarter bestrijden

Steenmarters behoort tot de beschermde diersoorten, dus het bestrijden van een steenmarter werkt anders dan bij andere soorten ongedierte. Steenmarters staan bekend om hun vernieloverlast. Ze zitten ’s nachts vaak onder auto’s aan de autobekabeling te knabbelen, rommelen in het vuilnis of zitten in de isolatie. Daarnaast veroorzaken ze ook geluidsoverlast, stankoverlast, vermoorden ze pluimvee en kunnen ze schade aanbrengen aan uw woning. De steenmarter is niet gevaarlijk voor de mens, maar dient wel bestreden te worden.

Het bestrijden van steenmarters

Het bestrijden van steenmarters moet gebeuren door middel van verjaging. Bestrijding met behulp van gif, vangen of doden is ten slotte ten strengste verboden. Omdat het een beschermde diersoort is, is het aantal steenmarters weer enorm toegenomen, waardoor steenmarters meer klachten veroorzaken dan voorheen. Wanneer er een of meerdere steenmarters in uw huis leven, is de kans dat ze hun uitwerpselen binnen achterlaten en dode dieren deponeren, erg groot. Dit kan heel veel stank veroorzaken. Schakel een professioneel bedrijf in zoals Vreeman Ongedierte dat diervriendelijke maatregelen neemt zodat de steenmarter niet meer bij u terug kan komen..

Wij van Vreeman Ongedierte ongediertebestrijding zijn werkzaam in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Woont u in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo of Deventer en ervaart u overlast die wordt veroorzaakt voor steenmarters? Schakel dan vlug de hulp in van Vreeman Ongedierte, zodat we u snel van de overlast af kunnen helpen. We staan de hele week dag en nacht voor u klaar.

Naast de beschermde steenmarter, bestrijden we nog veel meer ongedierte:

Maak direct een afspraak