Ratten bestrijden

Hoort u ’s nachts krassende geluiden in muren of onder vloeren? Vindt u uitwerpselen of hangt er een vreemde geur in huis? Heeft u schade in huis die veroorzaakt wordt door het knagen van knaagdieren? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met ratten in huis of in uw bedrijfspand. Vreeman Ongedierte bestrijdt de ratten graag voor u.

Het bestrijden van ratten

Ratten vormen immers een groot gezondheidsrisico voor mens en dier. Ratten kunnen namelijk ziektes overbrengen, zoals Salmonella, de ziekte van Weil, E. Ccoli en TBC. Daarnaast dragen ratten ook vlooien, mijten en teken bij zich. Het is dus van belang dat ratten zo snel mogelijk professioneel bestreden worden. Als een rattenplaag niet behandeld wordt, kan de plaag zich vliegensvlug uitbreiden. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Ratten kunnen op verscheidene manier bestreden worden. Met een rattenval of met gif. Het verschilt per situatie welke werkwijze het best is.

Over Vreeman Ongedierte

Vreeman Ongedierte is een professioneel en milieuvriendelijk ongediertebestrijdingsbedrijf dat zich in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe bezighoudt met het bestrijden van alle soorten ongedierte die in Nederland voorkomen. De bestrijders beschikken over alle benodigde kennis en apparatuur en zijn in te schakelen voor het bestrijden van bijvoorbeeld ratten in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo en Deventer. Het bedrijf is KAD-gecertificieerd. Dit houdt in dat het bedrijd Vreeman Ongedierte vakbekwaam is verklaard op het gebied van het bestrijden van houtaantastende organismen en plaagdieren. Het geleerde en professionele team beschikt over de juiste kennis, hoogstaande apparatuur en middelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle soorten bestrijdingen worden op de meest milieuvriendelijke manier uitgevoerd.

Ons team bestrijdt naast ratten ook allerlei andere soorten ongedierte:

Neem contact op met Vreeman Ongedierte

Bent u de overlast die ratten veroorzaken beu en wilt u onze hulp inschakelen voor de bestrijding van deze vervelende beestjes? Dat kan natuurlijk! We staan 7 dagen per week 24 uur per dag klaar om er voor te zorgen dat het ongedierte snel uit uw huis of bedrijf verdwijnt. U kunt onze professionele en mileuvriendelijke hulp inschakelen door het onderstaande contactformulier in te vullen of te bellen of appen naar 0618133388. We zijn u graag van dienst.

Maak direct een afspraak