Mieren bestrijden

Kruimels van eetresten op de grond kunnen al genoeg zijn voor mieren in uw huis of het bedrijfspand. +Het is belangrijk om mieren te bestrijden, want vaak weet u niet precies waar ze vandaan komen. Wanneer mieren op zoek gaan naar voedsel, lopen ze een heel eind bij hun nest vandaan. Daarbij maken ze gebruik van de wegen die ze al eerder gelopen hebben en verzamelen zich in de buurt van voedsel. Hierdoor is het dus erg lastig te achterhalen waar hun nest zich precies bevindt Hierdoor kunnen mieren veel overlast veroorzaken in woningen en bedrijfspanden.

Het bestrijden van mieren

Op internet zijn allerlei manieren te vinden waarop u mieren zelf zou kunnen bestrijden. Met kokend water, kaneel, zout… Er zijn een hoop mensen die denken dat ze dé manier hebben gevonden waarop ze mieren zelf kunnen bestrijden.Maar deze manieren zorgen er niet voor dat de koningin dood gaat. Een mierennest verdwijnt pas echt wanneer de koningin, die diep in de grond in het nest zit, bestreden is. Het nest dient te worden verwijderd of vernietigd door een bedrijf als Vreeman Ongedierte, dat veel ervaring heeft met het bestrijden van mieren..Onze bestrijders zijn hier expert in en kunnen de koningin makkelijk vinden.

Wij van Vreeman Ongedierte ongediertebestrijding zijn werkzaam in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Woont u in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo of Deventer en komt u maar niet van die vervelende mieren af? Schakel dan vlug de hulp in van Vreeman Ongedierte, zodat we snel de koningin kunnen vinden en het nest kunnen verwijderen. We zijn u de hele week dag en nacht van dienst.

Naast de mier, bestrijden we nog veel meer ongedierte:

 

Maak direct een afspraak