Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor onze gezondheid. Ze dragen een hoop ziektes met zich mee, zoals salmonella, tyfus en, dysenterie en gastro-enteritis. De kans op kakkerlakken is het hoogst in huishoudens met kinderen, zieken of ouderen. Daarnaast kunnen de uitwerpselen van kakkerlakken astma en eczeem veroorzaken. Reden genoeg om kakkerlakken te laten bestrijden door Vreeman Ongedierte.

Het bestrijden van kakkerlakken

Daarnaast zijn kakkerlakken ook onsmakelijke beestjes. Ze zien er natuurlijk niet zo fris uit enze produceren een nare indringende geur die blijft hangen aan de voorwerpen die ze aanraken. Ze planten zich heel snel voort, dus het is van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als ze de kans krijgen zullen ze zich verspreiden naar andere gebouwen en woningen.

Het wordt ten strengste afgeraden om kakkerlakken zelf te bestrijden. Waarschijnlijk haalt u uw hele huis overhoop, wat het voor de kakkerlakken juist weer makkelijker maakt om zich te verspreiden. Bepaalde bestrijdingsmiddelen die in de winkel te koop zijn, hebben een tegengestelde werking. Kakkerlakken zij door de jaren heen immuun geworden voor bepaalde bestrijdingsmiddelen. Hoe meer bestrijdingsmiddelen worden toegepast, des te moeilijker wordt het om de kakkerlakken ter bestrijden. Schakel snel een kakkerlakkenbestrijder in, want kakkerlakken verspreiden zich snel en planten zich razendsnel voort. Wij weten precies waar de kakkerlakken zich verstoppen en zullen al deze plekken bestrijden.

Het team van Vreeman Ongedierte is werkzaam in de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe. Woont u in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo of Deventer en heeft u kakkerlakken in huis of in het pand? Schakel dan vlug de hulp in van Vreeman Ongedierte, zodat ze zich niet meer kunnen verspreiden en voortplanten.

Vreeman Ongedierte bestrijdt naast kakkerlakken, nog meer soorten ongedierte:

Maak direct een afspraak