Muizen bestrijden

Hoort u ’s nachts krassende geluiden onder vloeren of in muren? Vindt u uitwerpselen of hangt er een vreemde geur in huis? Heeft u schade in huis die veroorzaakt wordt door het knagen van knaagdieren? Dan is er helaas sprake van overlast van muizen in uw huis of in uw bedrijfspand. Vreeman Ongedierte verlost u graag milieuvriendelijk, snel en effectief van de muizen.

Het bestrijden van muizen

Het snel en effectief bestrijden van muizen is noodzakelijk, want naast ratten, kunnen ook muizen gezondheidsrisicio’s met zich meebrengen. Muizen verspreiden allerlei ziektes via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Ze kunnen parasieten, virussen en bacteriën bij zich dragen die een gezondheidsrisico kunnen zijn voor zowel mens als dier. Zo kunnen muizen Salmonella, leptospirose of het hantivirus met zich meebrengen. Daarnaast kan een muis ook nog eens veel schade aanbrengen aan uw woning of bedrijfspand. Muizen knagen namelijk aan uw apparatuur en bezittingen. Er kan zelfs brand ontstaan wanneer muizen knabbelen aan elektriciteitskabels. Muizen bestreden worden door middel van muizengif of muizenvalletjes. Wanneer er sprake van een heuse muizenplaag is een andere aanpak noodzakelijk. Daar kunnen onze bestrijders u meer over vertellen.

Wij zijn werkzaam in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Woont u in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo of Deventer en heeft u last van muizen? Schakel dan de hulp in van Vreeman Ongedierte. We staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.

Naast muizen bestrijdt Vreeman Ongedierte nog veel meer soorten ongedierte:

Maak direct een afspraak