Mollen bestrijden

Heeft u last van mollen in uw tuin of op het bedrijfsterrein en moeten die bestreden worden? Molshopen in grasvelden duiken plots op en maken het hele grasveld stuk. Wanneer mollen onder de bestrating door graven, kan de bestrating inzakken. Vreeman Ongedierte weet wel raad met het bestrijden van mollen.

Het bestrijden van mollen

Mollen graven allemaal gangen onder het grasveld en werken de grond die ze uitgegraven hebben naar buiten. De schade die dit gegraaf veroorzaakt kan flink zijn: ze maken het grasveld stuk, wroeten planten los of graven zelfs onder de bestrating door. Het bestrijden van mollen is voor het team van Vreeman Ongedierte een makkelijke taak, omdat het team over de juiste kennis, apparatuur en middelen beschikt om de bestrijding uit te voeren. Mollen kunnen op allerlei verschillende manier bestreden worden. Er kan een val worden gezet of gebruik worden gemaakt van een apparaat dat at een ultrasoon geluid verplaatst in de gangen onder de grond. Ook is het gebruik van rookbommen een optie.

Over Vreeman Ongedierte

Vreeman Ongedierte is een ongediertebestrijdingsbedrijf in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe dat alle soorten ongedierte bestrijdt. Onze professionele en geleerde teamleden zijn in te schakelen voor het bestrijden van bijvoorbeeld mollen in de buurt van ZwolleApeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo en Deventer. Ons bedrijf is KAD-gecertificieerd. We zijnbewezen vakbekwaam verklaard op het gebied van het bestrijden van plaagdieren en houtaantastende organismen. Het team bestaat uit goed opgeleide en professionele professionals die precies weten hoe ze hun werk op een milieuvriendelijke effectieve en professionele manier kunnen uitvoeren. Wij zijn in het bezit van de juiste en allerbeste kennis en hoogstaande apparatuur om het ongedierte te bestrijden.

We bestrijden naast mollen ook andere soorten ongedierte:

Neem contact op met Vreeman Ongedierte

Ervaart u overlast die wordt veroorzaakt door mollen en wilt u uw gazon weer mooi maken? Of bent u bang dat de bestrating gaat verzakken? Schakel dan onze professionele hulp in door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen of te Whatsappen naar 0618133388. Dan bent u gauw van de mollenhopen af en ligt uw gazon er snel weer mooi bij. Wij staan de hele week dag en nacht voor u klaar.

Maak direct een afspraak