Papiervisjes en Zilvervisjes bestrijden

Papiervisjes en zilvervisjes vind je overal in huis terug. Tussen de kleren, op de badkamer, in verhuisdozen, in de kledingkast en zelfs in bed! Het zijn insecten die van oorsprong in de natuur leven. Ze kunnen uw huis binnenkomen doordat u ze meeneemt tijdens een verbouwing. Misschien zijn ze wel binnengekomen via uw dak, of muren. Misschien heeft u onlangs wel tweedehands meubels aangeschaft, of tweedehands kleding. Deze insecten kunnen dus op verschillende manieren uw huis of bedrijven binnensluipen. Zilvervisjes komen voornamelijk voor in koele omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. Papiervisjes houden daarentegen meer van warmte. Wanneer er een hele hoop bij u in huis leven, kunnen ze schade aanrichten aan behang en papier.

Het bestrijden van papier- en zilvervisjes

Papier-en zilvervisjes verschuilen zich meestal op plekken waar u zelf niet bij komt en komen voornamelijk in de nachtelijke uurtjes in beweging. Voor de bestrijding van papier- en zilvervisjes wordt door bestrijders vaak gebruik gemaakt van een residuele behandeling. Concentraat-insecticide wordt opgelost en op lage druk in uw huis gespoten. Die vloeistof droogt op en blijft 8 weken achter in uw huis. Dit gift doodt alle papier- en zilvervisjes, ongeacht in welk stadium van hun leven ze zitten. Ze kunnen namelijk wel 3 jaar oud worden!

Wij van Vreeman Ongedierte ongediertebestrijding zijn werkzaam in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Woont u in de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Assen, Hengelo, Almelo of Deventer en komt u maar niet van die papier- en zilvervisjes af die zich verspreid over uw huis verstopt hebben? Schakel dan vlug de hulp in van Vreeman Ongedierte, zodat wij er voor kunnen zorgen dat deze insecten, die misschien al een hele tijd verstopt zitten in uw huis, effectief maar milieuvriendelijk bestreden kunnen worden.

Naast papier- en zilvervisjes, bestrijden we nog veel meer ongedierte:

 

Maak direct een afspraak