Referenties

Onze klanten vertellen u wat Vreeman Ongedierte voor hen betekend heeft bij de bestrijding en het voorkomen van ongedierte in huis of in een bedrijfspand. Ontdek wat anderen van Vreeman Ongedierte vinden, zodat u een beeld krijgt van de kwaliteit van onze diensten.

Gerda Dijk
In april gebeld voor een beginnend wespennest in spouwmuur in onze woonplaats Orvelte er werd direct actie ondernomen en er kwam zondag! direct een bestrijder langs. De bestrijding verliep vlot, de stootvoegen werden met bijenbekjes dicht gezet. Een man die weet waar hij over praat. Het fijne was dat er gewoon gepind kon worden ideaal en dit tegen een normaal tarief!

Gerrit Koningen
20-10 gebeld voor stankoverlast achter mijn schuine kant. Eerder hoorden wij hier vreemde geluiden. Het bleken muizen te zijn. Vreeman Ongediertebestrijding heeft hier klemmen geplaatst en advies gegeven voor het weren van de volgende plaag. Het zijn kleine dingen waar wij nu op letten om zo niet weer deze beesten binnen te krijgen. De muizen zijn weggevangen gelukkig! Zeker een aanrader.

Laura Hoekema
Na het stukadoren van onze woning gruwlijk veel last gehad van zilver visjes. In de badkamer zagen wij dagelijks tientallen beestjes wegschieten. Na 2 behandelingen zijn wij er nu al meer dan een jaar vanaf! Topservice.

Martijn van Wijngaarden 
Vandaag gebeld voor een nest met wespen in de schuur. Vreeman Ongedierte was in de buurt van Apeldoorn en voor dat ik het wist stond hij op de stoep. Waar zie je dat nog!

Emiel van Rijsweij
Na het wegvangen van de mollen ook geen last meer gehad

Esmee
Harde werker, eerlijk tarief, rattenprobleem weg.

Harry van K. 
Komt afspraak na. Wespennest verwijderd.

Cees van der Zijl
Voor onze nieuwe Horecazaak direct een plaagdierplan opgesteld samen met een bestrijder van Vreeman Ongedierte. 1x in de 6 weken komen ze preventief controle lopen. Je kan het beter maar voor zijn.

Maak direct een afspraak