Ongediertebestrijding in Hoogeveen

Deskundige ongediertebestrijding in Hoogeveen

Wilt u in contact komen met een bedrijf dat zich bezighoudt met ongediertebestrijding in Hoogeveen? Maak dan kennis met Vreeman Ongedierte. Wij pakken het ongedierte aan en bestrijden de beestjes op een professionele en milieuvriendelijke manier. Onze ongediertebestrijders staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u van het ongedierte af te helpen.

Merkt u een constante, vieze geur op en/of hoort u trippelende, krassende of knagende geluiden in huis of op kantoor? Of erger nog: ziet u dat het voedsel op het aanrecht of in de voorraadkast is aangetast en dat er gaatjes in de verpakkingen zitten? Dit zijn zeker tekenen van ongedierte.

Schakel bij vermoedens direct de hulp in van Vreeman Ongedierte. Met onze ongediertebestrijding komen we bij u in Hoogeveen langs en schakelen vakkundig het ongedierte uit. Bel direct naar 06 18133388 om een afspraak te maken.

Contact opnemen

 

Waarom kiezen voor Vreeman Ongedierte?

 • Meer dan 120 tevreden klanten gingen u al voor
 • Uitgebreid aanbod aan diensten, bijvoorbeeld wespenbestrijding in Hoogeveen
 • Ruime kennis over het vak ongediertebestrijding
 • 24/7 beschikbaar om u van dienst te kunnen zijn
 • KAD-gecertificeerd: onze ongediertebestrijders zijn bewezen vakbekwaam op het gebied van het beheersen van allerlei soorten ongedierte

Wespenbestrijding in Hoogeveen

Een van de diensten die we verzorgen in Hoogeveen is wespenbestrijding. Mocht u een wespennest ontdekken in uw tuin of huis, dan zullen we die secuur en snel verwijderen. Binnen 24 uur zullen alle wespen overleden zijn dankzij onze wespenbestrijding in Hoogeveen. Het middel dat wij gebruiken om de wespen te bestrijden is wespenpoeder, dat is zowel effectief als milieubewust.

 

Ongediertebestrijding in Drenthe: Hoogeveen, Assen en Coevorden

We zijn een KAD-gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte. De juiste opleiding, kennis en apparatuur leiden tot kwalitatieve dienstverlening met oog voor het milieu. Dat beamen ook de vele klanten die u al zijn voorgegaan. Met onze ongediertebestrijding zijn we actief in de provincie Drenthe, Gelderland en Overijssel. In de volgende steden hebben we al een bezoek gebracht: Assen, Coevorden, Zwolle en Apeldoorn.

Ongediertebestrijding in Hardenberg en omgeving

Welk ongedierte bestrijden we?

Ongedierte is er in allerlei verschillende soorten en maten. Van stekende en bijtende insecten tot aan knaagdieren en ongedierte dat hout aantast. Het is van belang om ongedierte snel te herkennen. Zodat u in een vroeg stadium tot ongediertebestrijding in Hoogeveen over kunt gaan.

De verschillende soorten ongedierte die wij bestrijden zijn:

 

Contact opnemen

Ongediertebestrijding in Emmen

Voorkomen is beter dan genezen

Nadat we op bezoek zijn geweest in Hoogeveen en de ongediertebestrijding hebben uitgevoerd geven onze ongediertebestrijders u advies mee. Want we willen voorkomen dat het ongedierte in de toekomst terugkomt. Daarom leggen we graag uit wat u kunt doen om ongedierte definitief te weren uit uw huis of bedrijfspand.

U kunt de volgende voorzorgsmaatregelen nemen:

 • Dicht kieren en naden, en scherm luchtgaten af
 • Verwijder alles wat ongedierte aan kan trekken
 • Laat geen voedselresten achter en sluit voedselvoorraden goed af
 • Maak moeilijk bereikbare plekken in huis goed schoon
 • Stofzuig regelmatig
 • Zet de vaat meteen in de vaatwasser
 • Hang geen vuile kleding terug in de kast
 • Plaats horren voor ramen en deuren
 • Geef de kamerplanten niet te veel water

Ongediertebestrijding in Hoogeveen gezocht?

Heeft u ongediertebestrijding in Hoogeveen nodig? Kom dan in contact met Vreeman Ongedierte. Bel of app ons op 06 18133388. Of vul het contactformulier in en stuur deze naar ons op. Wij maken uw huis of kantoor weer ongediertevrij.

Contact opnemen