Heeft u last van een plaag? Wij komen met een oplossing.

Bel direct naar 06 1813 3388 of neem contact met ons op

Ongedierte bestrijding

Slider

Wespennest verwijderen in Apeldoorn

Woont u in de omgeving van Apeldoorn en ziet u alsmaar wespen rondom uw huis of bedrijfspand? Dan bestaat de kans dat er een wespennest is. Laat de deskundige medewerkers dit wespennest in Apeldoorn zo snel mogelijk deskundig verwijderen, zodat erger voorkomen kan worden. Wij beschikken over de juiste kennis en benodigdheden en staan dag en nacht voor u klaar.

Laat onze professionele wespenbestrijders korte metten maken met dit ongedierte en neem direct contact met ons op. Wij verwijderen het nest snél en veilig. App of bel naar 06-18133388 en wij staan direct voor u klaar!

Heeft u last van een plaag? Wij komen met een oplossing

Snel, veilig en effectief

Wanneer er een wespennest verwijderd moet worden in Apeldoorn, is het van belang om niet langer te wachten met de bestrijding ervan. U wilt immers niet gestoken worden door een wesp. Dit is pijnlijk, en kan voor mensen met een wespenallergie zeer gevaarlijk zijn. Laat het nest ten alle tijde verwijderen door een professional, zoals de professionele wespenbestrijders van ons bedrijf. Het is immers een klus die vraagt om specialisme, kennis, de juiste apparatuur en bescherming. Laat ons het wespennest verwijderen in Apeldoorn op de meest veilige, milieuvriendelijke en effectieve manier. Wij bestrijden en verdelgen ongedierte in:

Milieuvriendelijke verwijdering

Een wespennest kan op meerdere manieren verwijderd worden. Waaronder door het wespennest in te spuiten met wespenpoeder. Deze bestrijding wordt uitgevoerd met een hogedrukspuit, waarmee het wespengif in het invlieggat van het nest wordt gespoten. Hierbij wordt zo min mogelijk gif gebruikt, dit is namelijk beter voor het milieu. Wij vinden het van groot belang om milieuvriendelijk te werk te gaan. Daarna kan het wespennest verwijderd worden. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op!

Vreeman Ongedierte is hét bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding

Waarom kiezen voor Vreeman Ongedierte?

  • Meer dan 120 tevreden klanten gingen u al voor
  • Uitgebreid aanbod aan diensten
  • Ruime kennis over het vak
  • 24/7 beschikbaar om u van dienst te kunnen zijn
  • KAD-gecertificeerd. We zijn bewezen vakbekwaam op het gebied van het beheersen van houtaantastende organismen en plaagdieren.

 

Vandaag gebeld voor een nest met wespen in de schuur. Vreeman Ongedierte was in de buurt van Apeldoorn en voor dat ik het wist stond hij op de stoep. Waar zie je dat nog!

— Martijn van Wijngaarden

 

Schakel Vreeman Ongedierte in

Kies voor het verwijderen van een wespennest in Apeldoorn voor ons, zodat het nest op de juiste wijze verwijderd wordt. U heeft al snel geen last meer van de wespen, doordat wij 24/7 beschikbaar zijn voor u. Trek snel aan de bel zodat de situatie niet uit de hand loopt! Meer weten over onze diensten of over onze werkwijze? Neem gerust contact op zodat we u van informatie en deskundig advies kunnen voorzien. App of bel naar 06-18133388. We helpen u graag verder!

Contact opnemen