Wespennest verwijderen in Emmen

Wespennest laten verwijderen in Emmen

Heeft u een wespennest gevonden in uw tuin in Emmen, laat deze dan verwijderen door Vreeman Ongedierte. Met onze wespenbestrijding in Emmen bent u na onze komst binnen 24 uur verlost van die vervelende wespen. U heeft dan geen overlast meer, en u kunt weer genieten van uw tuin zonder vliegende wespen om u heen.

Belangrijk om te vermelden is dat wespen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Een wespensteek kan levensbedreigend zijn voor mensen die allergisch blijken te zijn voor wespensteken. Vermijd dus onnodige risico’s en schakel een professionele wespenbestrijder in.

Woont u in de gemeente Emmen en wilt u een wespennest laten verwijderen? Kom dan in contact met Vreeman Ongedierte, uw lokale ongediertebestrijder. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 06-18133388. Ook staan we u graag te woord als u vragen heeft over wespenbestrijding.

Contact opnemen

Professionele wespenbestrijding in Emmen

  • Meer dan 120 tevreden klanten gingen u al voor
  • Uitgebreid aanbod aan diensten, o.a. wespenbestrijding
  • Ruime kennis over het vak ongediertebestrijding
  • 24/7 beschikbaar om u van dienst te kunnen zijn
  • We verwijderen wespennesten in de volgende steden: Apeldoorn, Emmen en Zwolle
  • KAD-gecertificeerd: onze ongediertebestrijders zijn bewezen vakbekwaam op het gebied van het beheersen van allerlei soorten ongedierte

Professioneel een wespennest verwijderen in Emmen

Het verwijderen van een wespennest in Emmen is een klus voor een deskundige en ervaren wespenbestrijder. Wij hebben de beschermende kleding en de benodigde apparatuur in huis om het nest op een veilige manier te bestrijden. Een wespennest kan soms wel uit duizenden wespen bestaan en als de wespen zich bedreigd voelen kunnen ze u aanvallen. Vertrouw ons: dat wilt u niet meemaken!

Laat de bestrijding en verwijdering dus over aan gespecialiseerde ongediertebestrijders. Ziet u meer wespen dan gebruikelijk in uw tuin? Kom direct in actie, want een wespenplaag of wespennest kan een hoop schade aanrichten.

Contact opnemen

Professionele wespenbestrijding in Hardenberg

De wespenbestrijder maakt uw tuin of huis weer wespenvrij

Als bestrijder van ongedierte in Emmen weten we precies hoe we een wespennest moeten benaderen, bestrijden en verwijderen. Onze ongediertebestrijders zijn hiervoor opgeleid en beschikken over de juiste kennis op het gebied van ongediertebestrijding en wespenbestrijding.

Ons werkgebied stopt niet bij de provinciegrenzen van Drenthe, ook als u woont in andere steden in Oost-Nederland verwijderen we graag uw wespennest.

Wespennest verwijderen in Emmen

Zo verwijderen we een wespennest in Emmen

Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen beschikbaar om een wespennest te verwijderen in Emmen. Wij gebruiken de volgende methode: met een hogedrukspuit spuiten we wespenpoeder in het invliegopening van het nest. Hierbij wordt zo min mogelijk gif gebruikt. Dit is beter voor zowel het milieu als de wespen. Nadat we het poeder hebben gespoten duurt het ongeveer nog een hele dag totdat alle wespen dood zijn.

Bel ons direct en maak een afspraak

Laat het verwijderen van een wespennest in Emmen over aan een professionele bestrijder. Wij doen het vervelende werk voor een schappelijke prijs. Benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van een wespennest? Neem gerust contact met ons op, dan geven we meer duidelijkheid.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-18133388 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen